13th Annual Giving Voice to Experience Conference

Saturday, June 25, 2022, 8:30 am – 5:30pm, Seattle University

"Maintaining a Soulful Approach to Psychological Research and Practice: Swimming Upstream in a Technological Society"

Time frame	Title	Length	Moderator
8:30 to 9:00	Coffee & Registration	30 min	
9:00 to 9:10	Welcome	10 min	Steen Halling
9:10 to 9:50	Jaime Dawson, MA." Possibilities of Poiesis in Research and Practice." Dawson is an expressive art therapist in Renton, WA and a doctoral candidate at Pacific Graduate Institute.	30 min and 10 min Q&A	Helena Soholm
9:50 to 10:30	Jeanne Van Bronkhorst MA MSW. "The Dual Nature of Visitation Dreams and their Implications for Working with the Bereaved." Van Bronkhorst is an author of books on premonitions and dreams, and trains hospice volunteers in Toronto, Canada	30 min and 10 min Q&A	Steen Halling
10:40 to 10:50	10 minute break		
10:50 to 11:30	Kristene Kaim, MA. "Pure O: The Silenced Torment."	30 min and 10 min Q&A	Helena Soholm
	Kaim is in private practice working with anxiety disorders.		
11:30 to 12:10	Pavan Brar, MA. "Anomalies in Self- Awareness and Lived-World in Schizophrenia Spectrum Disorders: Theory, Current Evidence, and Future Directions."	30 min and 10 min Q&A	Steen Halling
	Brar is a doctoral student at Duquesne University and the editor-in-chief on the journal, <i>Middle Voices</i> .		
12:10 to 1:20	Lunch on your own		
1:20 to 2:40	Keynote David R. Kopacz, MD. "Burnout: Soul Loss and Soul Recovery in Mental Health Care." Kopacz is a VA psychiatrist and author of	80 min	Helena Soholm
2:40 to 2:50	books on topics such as healing trauma. 10 minute break		
2:50 to 3:30	Ed Durgan, PhD, MPhil, MAP. "Phenomenology and homelessness."	30 min and 10 min Q&A	Steen Halling

13th Annual Giving Voice to Experience Conference

Saturday, June 25, 2022, 8:30 am – 5:30pm, Seattle University

"Maintaining a Soulful Approach to Psychological Research and Practice: Swimming Upstream in a Technological Society"

	Durgan is the Academic Director at Clemente Veterans Initiative, Antioch University Seattle.		
3:30 to 3:45	15 minute break		
3:45 to 4:25	Dominique Walmsley, PhD. "Primal Panic in Collaborative Divorce."	30 min and 10 min Q&A	Helena Soholm
	Walmsley is in private practice in Seattle where she works with couples.		
4:25 to 5:05	Taylor McCarrey, MA and Andrew Edmunds, MA. "Children, Parenting, and the Screen."	30 min and 10 min Q&A	Steen Halling
	McCarrey and Edmunds worked at the Settlement Home in Austin TX, where McCarrey also has a private practice.		